5.Moos.15

Luku 15 kertoo mm. velkojen anteeksiannosta sekä orjien vapauttamisesta.

"Joka seitsemäs vuosi pane toimeen vapautus. Ja näin on vapautuksesta määrätty: jokainen saamamies luopukoon siitä, minkä hän on lähimmäiselleen lainannut, älköönkä velkoko lähimmäistänsä ja veljeänsä, sillä silloin on Herran kunniaksi vapautus julistettu. Vierasta saat velkoa, mutta luovu siitä, mitä sinulla on saamista veljeltäsi." (5. Moos.15:1-3)

"Jos joku veljesi, hebrealainen mies tai nainen, on myynyt itsensä sinulle ja palvellut sinua kuusi vuotta, niin päästä hänet seitsemäntenä vuotena luotasi vapaaksi, ja kun päästät hänet luotasi vapaaksi, niin älä lähetä häntä tyhjin käsin." (5.Moos.15:12-13)

Uskotko, että Jeesus Kristus on sovittanut sinun syntisivelkasi, sälyttänyt kaiken päällensä Golgatan ristillä yli 2000 vuotta sitten - ja tehnyt sinusta syyttömän Jumalan edessä Kristuksen verihaavojen kautta? Uskon kautta valtava iankaikkinen kuoleman taakka on otettu sinulta pois, eikä sinun tarvitse vetää minkäänlaista kivirekeä perässäsi. Jeesus Kristus, sinun Herrasi ja Jumalasi, on vapauttanut sinut perkeleen hallintavallasta, lunastanut sinut omaksesi kuin orjan entisajan orjamarkkinoilta. Sinut on siirretty valkeuteen. Ymmärrätkö, että Jumala on sen tehnyt? Nyt suurin etuoikeutemme valkeudessa on palvella Vapahtajaamme, Jumalaamme, Herraamme Jeesusta Kristusta.

Jos et ole vielä valkeudessa, käänny Jeesuksen puoleen. Pyydä Häntä vapauttamaan itsesi pimeyden kahleista. Usko Jeesukseen. Kiitos ja kunnia Jumalalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti