Mirjamin ihmeelliset sanat oikeaan aikaan

Mirjam oli köyhän hebrealaisen perheen tytär. Hebrealaiset elivät Egyptissä orjuudessa. Mirjam näki ympärillään paljon epäoikeudenmukaisuutta ja isänsä ja äitinsä tuskaa.

Egyptin faarao antoi käskyn: "Kaikki poikalapset, jotka syntyvät, heittäkää Niilivirtaan, mutta kaikkien tyttölasten antakaa elää" (2.Moos.1:22). Mooseksen isä ja äiti piilottelivat syntynyttä Moosesta kolme kuukautta.

Lopulta Mooses vauva pistettiin kaisla-arkkuun ja työnnettiin Niilin virtaan.

Se mitä seuraavaksi tapahtui, oli suurta Jumalan ihmettä. Faaraon tytär löysi arkun kaislikosta. Kun faaraon tytär ihmetteli lasta, astui Mirjam esiin juuri oikealla hetkellä ja lausui juuri oikeat sanat: "- Menenkö kutsumaan sinulle hebrealaisen imettäjän, joka voi imettää sen lapsen sinulle?"" (2.Moos.2:7). Faaraon tytär suostui ehdotukseen. Hebrealainen imettäjä oli Mooseksen äiti, jolle maksettiin imettämisestä myös palkkaa.

Voimme rukoilla Jumalaa, että Hän antaisi suuhumme Sanat, joilla on muuttava voima kaikkeen hyvään. Että tietoisesti saisimme huomata olevamme jossakin suuressa mukana. Ja että Jumala samalla rakentaisi meitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti