Ytimessä

Tiedätkö, että eri paikalliseurakunnat voivat aivan hyvin tehdä yhdessä töitä? Tällaisia paikallisseurakuntia ovat esimerkiksi Vapaaseurakunta, Helluntaiseurakunta, Raamattu puhuu -seurakunta, Adventtiseurakunta sekä Evankelis-luterilainen seurakunta. Niitä on toki vielä lisää. Kaikki nämä esimerkin seurakunnat ovat yhtä mieltä kaikista tärkeimmästä asiasta, eli siitä, että ihminen pelastuu uskossa Jeesukseen Kristukseen.

Kun eri seurakunnista olevat ihmiset kokoontuvat saman pöydän ääreen ja alkavat kiistelemään, niin silloin ei enää olla tuossa tärkeimmässä asiassa eli ytimessä. Kuinka viisas Jumala meillä on! Hän ohjaa meitä näin kädestä pitäen. Kun pysymme Jeesuksessa Kristuksessa, Häneen katsoen, voimme tehdä yhdessä työtä, ja kadulla rinta rinnnan lähestyä ihmisiä ja kertoa Ilosanomaa ylösnousseesta Kristuksesta.

"Mutta kärsivällisyyden ja lohdutuksen Jumala suokoon teille, että olisitte yksimieliset keskenänne, Kristuksen Jeesuksen mielen mukaan, niin että te yksimielisesti ja yhdestä suusta ylistäisitte Jumalaa ja meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen isää."
(Room. 15: 5-6)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti