Sydän

"Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"" (Ap.t.2:37)

Sydämen pisto on hyväksi, jos kyseessä on havahtuminen omaan tilaansa ja jos siihen on tarjolla apu. Sekä ei-uskoville että uskoville sydämen pistoon löytyy apu Jeesukselta. Kummassakin tapauksessa sydänkipuja kärsivän tulee kääntyä Jumalan puoleen.

Alla on kaksi Raamatun paikkaa. Ensimmäinen "sydänleikkaus" tehdään niille jotka eivät ennen uskoneet; mutta nyt uskoontulon hetkellä heidän sydämensä ympärileikataan Kristuksessa. Tämä on hengellinen leikkaus. Kaikkien pelastuneiden sydämet on ympärileikattu Kristuksessa (Kol.2:11).
Toinen jae pätee kaikille uskoville joilla on sydänkipuja. Niistä pääsee eroon armoistuimella joka on Kristus (Hebr.4:16).

"ja hänessä te myös olette ympärileikatut, ette käsintehdyllä ympärileikkauksella, vaan lihan ruumiin poisriisumisella, Kristuksen ympärileikkauksella:" (Kol.2:11)

"Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan." (Hebr.4:16)

Erkki Leminen puhuu hengellisestä sydämen läppäviasta. Siinä maailman saasta pääsee vuotamaan falskaavan läpän kautta sydämeen.

Kaikissa sydänvioissa auttaa Jeesus, on sydänkipu sitten fyysistä tai henkistä. On tärkeää hoitaa sydäntä ja pitää lyhyet tilivälit Jumalan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti