Menkää kaikkeen maailmaan

 "Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."" (Mark. 16:15)

Mitä on traktaattilenkkeily ja paikallinen lähetysmatkailu? Kumpikin toiminta on minulle rakasta ja tässä kerron muutamalla sanalla miten niitä sovellan.

Traktaattilenkkeily on sitä, että lähden kävellen, hölkkäämällä tai pyörällä tai miten vain urheilullisesti jakamaan hyvää sanomaa postilaatikoihin. Hyvänä sanomana voi toimia kristillisen kirjakaupan esite, tv7-lehti tai traktaatti. Olen kokenut, että traktaattilenkkeily vaikuttaa myönteisesti fysiikkaan ja hengellisyyteen.

Paikallista lähetysmatkailua sovellan niin, että lähden pidemmälle "vaellukselle" reppu selässä sen kummemmin suunnittelematta reittiä. Pidempi vaellus tarkoittaa minulle yli 2 tunnin kävelyä kaupungissa tai sen lähistöllä. Ideana näissä kävelyissä on se, että nyt en laitakaan materiaalia postilaatikoihin vaan kohtaan ihmisiä torilla ja aitovarsilla kasvokkain niin miten Jumala niitä tuo kohdilleni. Tämä on ollut erityisen mahtavaa toimintaa. Olen huomannut, että muutama vaivainen sana voi koskettaa ihmisiä syvästi.

Nyt pääsiäisen aikana voi ihmisiltä kysyä miksi pääsiäistä vietetään. Nykyään monilla ei ole asiasta minkäänlaista selvyyttä! Sitten voi kertoa ilosanoman ristintyöstä. Se tuntuu hyvältä ja on Jumalan tahdon mukaista toimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti