Mistä jälkipolvi muistaa sinut?

Kun sinusta aika jättää, mitä haluaisit, että jälkipolvi muistaa sinusta? Tuleeko jälkipolvi muistamaan sinusta, että "hän teki sitä, mikä on oikein Herran silmissä" vai tuleeko se muistamaan, että "hän teki sitä mikä oli pahaa Herran silmissä"? Tai ehkä asia ei voisi sinua vähempää kiinnostaa...

Ihmisen elämä on kovin lyhyt. Eikä sitä kiireessä juoksemalla pidemmäksi saa. Muistatko sellaisen lasten sadun kuin piparkakkupoika? Siinä piparkakkupoika huusi: "juokse vain, juokse vain, minua et kiinni saa, minä olen piparkakkupoika." Muistatko miten satu päättyi?

Ehkä todellakin olisi hyvä pysähtyä ja tehdä välitilinpäätös Jumalan kanssa ja tehdä korjaavat liikkeet. Teenkö oikeita asioita elämässäni? Mikä on tärkeintä elämässä? Mikä on oikea arvojärjestys? Mihin arvomaailmaan kasvatan lapseni? Mihin käytän aikani?

Raamattu ilmoittaa, että on olemassa Taivas ja että ihmisen iankaikkinen pelastus tapahtuu Jeesuksen kautta. Jeesus on välimies ihmisen ja Jumalan välissä. Siksi uskovat paasaavat Jeesuksesta. Uskovia on monelaisia ja toki monenlaista huutoa kuulee uskovan suusta. Mutta tiedätkö, että sinä voit lähestyä henkilökohtaisesti Jeesusta välittämättä paasaajista siellä missä olet.Voit lähestyä Jeesusta esimerkiksi rasvaisissa haalareissa auton alla tai omassa kotona olohuoneen sohvalla. Kyse ei ole uskonnosta, ei uskonnollisuudesta, ei kirkossa käymisestä vaan sinun henkilökohtaisesta suhteestasi Kaikkivaltiaaseen Jumalaan Jeesuksen kautta, joka ehdottomasti haluaa antaa sinulle anteeksi ja pelastaa sinut iankaikkisesti ja puhdistaa sinun sydämesi kaikesta saastasta putipuhtaaksi kalliilla sovintoverellään. Hän on Jeesus: Sinun Vapahtajasi ja Pelastajasi. Rukoile, tunnusta, pyydä ja ano. Hän on sen tekevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti