5.Moos.21

"Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että kauan eläisit ja menestyisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa." (5.Moos.5:16)

Uppiniskaisen, kovakorvaisen, vanhempia tottelemattoman ja saamastaan kurituksesta piittaamattoman pojan kohtalo oli Mooseksen lain mukaan karu: kivityskuolema (lue 5.Moos.21:18-21). Raamatusta en löydä yhtään esimerkkiä, missä tämä laki olisi pantu käytäntöön, mutta yhtä kaikki laki oli olemassa. Pitikö tämä laki poikia kurissa ja nuhteessa, on toinen asia. Ajattelen, että mitä kielletympi jokin asia on, sitä himotumman ihmismieli siitä tekee. 

Yhä vain tiukemmat lait eivät auta, ne sitovat. Tarvitaan jotakin suurempaa. Tarvitaan Vapahtaja Jeesus Kristus, joka poistaa henkilökohtaiset perkeleen kahleet ja antaa uuden puhdistetun sydämen, raikkaat ajatukset ja uuden mielen.  Ilman Jeesusta tie vie vääjäämättä yhä syvemmälle ja syvemmälle pimeyteen. Syntinen ihminen vaatii yhä syntisempää, yhä saastaisempaa, yhä mustempaa. Ja voi sitä riemua kun luonnottomasta tehdään luonnollinen. Mutta sekään ei riitä. Pimeydessä ei ole mitään pohjaa. saatana haluaa kaiken.

Hyvä ystävä, jos et tunne Jeesusta, mutta haluaisit Hänet elämääsi, ole ystävällinen ja tee perinpohjainen ratkaisusi nyt. Juuri nyt. Jeesus tarjoaa sinulle Elämää. Kutsu Häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti