Joos.18

Jeremian kirjassa Jumala sanoo, että Hän antoi ensin nimensä asua Siilossa (Jer.7:12). Siiloon israelilaiset rakensivat ilmestysmajan (Joos.18:1). 

"Ja Joosua heitti heidän puolestaan arpaa Siilossa Herran edessä, ja Joosua jakoi siellä maan israelilaisille, heidän osastojensa mukaan." (Joos.18:10).

Joosua ei jakanut maata omien ajatustensa ja mieltymystensä mukaan vaan meni Herran eteen. Asian ratkaisi jotenkin ihmeellisesti Herran edessä heitetty arpa. Kyllä Herra tietysti tiesi mikä tulokseksi tulee. 

Tämä luku puhuu minulle siitä, että meidän tulee asioinemme mennä Herran eteen. En tarkoita tänä päivänä kruunua ja klaavaa. Olen huomannut, että Herra vahvistaa asian tapauskohtaisesti niin, että luottavaisin mielin voi sitten toimia saadun vahvistuksen mukaisesti. Minulle  vahvistus on joskus tullut luonnon ilmiön kautta, usein kuullun Raamatun Sanan kautta, mutta myös toistuvien asiaa ihmeellisesti koskevien tapahtumien kautta. Yhtä näille kaikille vahvistuksille on se, että on tullut varmuus siitä, kuinka tulee toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti