Ihmispoloisen ilo ja rauha

Some on tuonut sohvaprofeetat maailman äänitorviksi. Elämme luopumuksen aikaa. Erilaista informaatiota tulee joka tuutista. Kysymys: Mitä voi ihmispoloinen kaiken tämän keskellä? Vastaus: Ihminen voi kaiken tämän keskellä sitä samaa mitä hän on voinut useamman vuosituhannen ajan: luottaa Jumalan kirjoitettuun Sanaan. Tämän ajan oikea profeetta julistaa kirjoitettua Jumalan Sanaa niin, että kuulijassa herää ymmärrys. Tämän ajan oikea profeetta ei hyppää Raamatun sivuilta syrjään ja julista oman henkensä ajamana omia ajatuksiaan. 

"Mutta Herra sanoi minulle: "Valhetta ennustavat profeetat minun nimessäni; minä en ole lähettänyt heitä, en käskenyt heitä enkä puhunut heille. Valhenäkyjä, turhia ennustuksia ja oman sydämensä petosta he ennustavat teille." (Jer.14:14).

Suuresta luopumuksesta huolimatta elämme myös armon ajassa. Se tarkoittaa, että eksyneet voivat palata Jumala-yhteyteen ja kokea taas iloa ja rauhaa elämässään. Paluu Jumala-yhteyteen tapahtuu Jeesuksen Kristuksen kautta. Jos olet eksynyt, voit tehdä paluun nyt. Voit jatkaa itse tätä rukousta: "Rakas Jeesus..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti