2.Kun.7

"Sen jälkeen Benhadad, Aramin kuningas, kokosi kaiken sotajoukkonsa ja tuli ja piiritti Samarian." (2.Kun.6:24). Piiritetyssä kaupungissa loppui syötävä ja ihmiset kokivat suoranaista nälänhätää. Jumala kuitenkin puuttui tilanteeseen.

"Sillä Herra oli antanut aramilaisten sotajoukon kuulla sotavaunujen, hevosten ja suuren sotajoukon töminää; ja niin he olivat sanoneet toisilleen: "Katso, Israelin kuningas on palkannut meitä vastaan heettiläisten kuninkaat ja egyptiläisten kuninkaat, että nämä hyökkäisivät meidän kimppuumme". Niin he olivat lähteneet liikkeelle ja paenneet hämärissä ja jättäneet telttansa, hevosensa, aasinsa ja leirinsä, niinkuin se oli; he olivat paenneet pelastaakseen henkensä." (2.Kun.7:6-7).

Jumalan ihmeistä on hyvä puhua. Jerikossa portto Raahabkin oli kuullut Jumalan ihmeistä ennen kuin israelilaiset olivat valloittaneet kaupungin: "Kun me sen kuulimme, raukesi meidän sydämemme, eikä kenessäkään ole enää rohkeutta asettua teitä vastaan; sillä Herra, teidän Jumalanne, on Jumala ylhäällä taivaassa ja alhaalla maan päällä." (Joos.2:11,ks.myös jae 10)

"Herra, minun Jumalani, suuret ovat sinun ihmetekosi ja sinun aivoituksesi meitä kohtaan. Ei ole ketään sinun vertaistasi. Niitä minä tahdon julistaa, niistä puhua, niitten paljous on suurempi, kuin luetella taidan." (Ps.40:6)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti