2.Kun.6

"Kun Jumalan miehen palvelija nousi aamulla varhain ja meni ulos, niin katso, sotajoukko, hevoset ja sotavaunut piirittivät kaupunkia. Ja hänen palvelijansa sanoi hänelle: "Voi, herrani, mitä me nyt teemme?" Hän sanoi: "Älä pelkää, sillä niitä, jotka ovat meidän kanssamme, on enemmän kuin niitä, jotka ovat heidän kanssansa"." (2.Kun.6:15-16).

Jumala on luonut henkiolennot.

"Ja enkeleistä hän sanoo: "Hän tekee enkelinsä tuuliksi ja palvelijansa tulen liekiksi";" (Hebr.1:7)

"Eivätkö he kaikki ole palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten, jotka saavat autuuden periä?" (Hebr.1:14)

Jos silmämme avattaisiin kuten Jumalan miehen silmät avattiin jakeessa 2.Kun.6:17, näkisimme ympärillämme ihmeellisiä asioita.

"Ja Elisa rukoili ja sanoi: "Herra, avaa hänen silmänsä, että hän näkisi". Ja Herra avasi palvelijan silmät, ja hän näki, ja katso: vuori oli täynnä tulisia hevosia ja tulisia vaunuja Elisan ympärillä." (2.Kun.6:17)

Valitettavasti osa Jumalan luomista henkiolennoistakin ovat langenneet ja he palvelevat vihollista (Matt.25:41). Raamatussa puhutaan riivaajahengistä, pahoista hengistä (ks. 1.Kor.10:20-21; Matt.12:22-29). 

Näkymättömässä maailmassa vilisee  hyviä ja pahoja henkiolentoja. Pyhällä Hengellä täytetyssä Jumalan lapsessa ei ole sijaa kiusaajahengille.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti