Jeesuksen veri

Joku voi ajatella, että on jotenkin sopimatonta puhua verestä ja Jeesuksesta yhtä aikaa. Mutta ne oikeasti kuuluvat yhteen. Kyse on Jeesuksen verestä. Jeesus oli viimeinen veriuhri, joka ristillä sovitti kaikkien ihmisten synnit, myös meidän tänään tekemämme synnit. Uskossa sovitus astuu voimaan.

"Tiedättehän, ettei teitä ole lunastettu isiltä perimästänne tyhjänpäiväisestä elämästä millään katoavalla tavaralla, hopealla tai kullalla,vaan Kristuksen, tuon virheettömän ja tahrattoman karitsan, kalliilla verellä."
1. Piet.1:18-19

"Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus kuoli meidän puolestamme, kun vielä olimme syntisiä. Kun hän nyt on vuodattamalla verensä tehnyt meidät vanhurskaiksi, hän vielä paljon varmemmin pelastaa meidät tulevalta vihalta."
Room.5:8-9

"Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä."
1.Joh.1:7

"Siihen aikaan te elitte ilman Kristusta, Israelin kansan ulkopuolella ja osattomina liitoista ja niiden lupauksista, olitte maailmassa vailla toivoa ja vailla Jumalaa. Mutta nyt Jumala on Kristuksessa Jeesuksessa, hänen veressään, tuonut lähelleen teidät, jotka ennen olitte kaukana hänestä."
Ef.2:2-13

"Jumala näki hyväksi antaa kaiken täyteyden asua hänessä sekä hänen välityksellään tehdä sovinnon ja hänen ristinsä verellä vahvistaa rauhan kaiken kanssa, mitä on maan päällä ja taivaissa."
Kol.1:19-20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti