5.Moos.4

"Ja nyt, Israel, kuule ne käskyt ja säädökset, jotka minä teille opetan, että seuraisitte niitä, eläisitte ja ottaisitte omaksenne sen maan, jonka Herra, teidän isienne Jumala, teille antaa. Älkää lisätkö mitään siihen, mitä minä teille määrään, älkääkä ottako siitä mitään pois, vaan noudattakaa Herran, teidän Jumalanne, käskyjä, jotka minä teille annan." (5.Moos.4:1-2)

Ylipäätä Jumalan Sanaan ei saa lisätä mitään eikä siitä saa poistaa mitään. Kun sovellamme Jumalan Sanaa tähän päivään, siinä tarvitaan erityistä Jumalan antamaa herkkyyttä. Kun Kristus on ottanut peitteen pois silmiltä ja avannut oven armon kautta taivaallisiin rikkauksiin, voi sovelluksen tehdä Pyhän Hengen johdatuksessa. Jumalattomalle oikean sovelluksen tekeminen on mahdotonta, koska Hän ei näe Sanassa Kristusta eikä Raamatun kokonaisilmoitusta. Myös yliopiston teologien, dosenttien ja tohtoreiden näkemyksissä ei tule maallisen tittelin antaa sokaista ja johtaa itseä harhaan. Dosenttikin voi puhua täyttä eksytystä.

"Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat. Älä lisää hänen sanoihinsa mitään, ettei hän vaatisi sinua tilille ja ettet valhettelijaksi joutuisi." (Sananl.30:5-6)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti