1.Kun.3

Jumala ilmestyi kuningas Salomolle unessa ja sanoi: "Ano, mitä tahdot, että minä sinulle antaisin." (1.Kun.3:5). Salomo anoi kuuliaista sydäntä (jae 9). Herra tykkäsi siitä, mitä Salomo anoi.

"Ja Jumala sanoi hänelle: "Koska sinä anoit tätä etkä anonut itsellesi pitkää ikää, et rikkautta etkä vihamiestesi henkeä, vaan anoit itsellesi ymmärrystä kuullaksesi, mikä oikein on, niin katso, minä teen, niinkuin sanot: katso, minä annan sinulle viisaan ja ymmärtäväisen sydämen, niin ettei sinun vertaistasi ole ollut ennen sinua eikä tule sinun jälkeesi. Ja lisäksi minä annan sinulle, mitä et anonutkaan: sekä rikkautta että kunniaa, niin ettei koko elinaikanasi ole kuningasten joukossa oleva sinun vertaistasi." (1.Kun.3:11-13)

Raamatussa sanotaan: "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan." (Matt.6:33). Voi kunpa me aina ensimmäisenä kääntyisimme Jumalan puoleen ja etsisimme Hänen tahtoaan! Jumala kyllä sitten antaa meille kaiken mitä tarvitsemme - ja vieläpä yli sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti