1.Moos.2

Ihmisen on hyvä levätä yksi päivä viikossa. Irtiotto töistä on varmasti oman jaksamisen kannalta tärkeää. Ihmisellä on suoraan sanottuna oikeus levätä. Aina se ei voi olla juuri se tietty päivä. Esimerkiksi sairaalassa tehdään vuoroja kaikkina päivinä.


Heti Raamatun alussa näyttäytyy ihminen työntekijänä. Ihmistä ei luotu olemaan jouten. Mitä tahansa ihminen tekeekin, se tulisi tehdä Jumalan kunniaksi (1. Kor.10:31). Minä ymmärrän sen myös niin, että työ tulee tehdä niin hyvin kuin osaa, ja se sitten saa riittää.


Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Seksuaalisella aktilla mies ja nainen tulevat yhdeksi lihaksi (1. Moos. 2:24).  Tarkoittaako tämä, että miespareja tai naispareja tulisi kohdella huonosti? Ei missään nimessä. 


Toivoisin sellaista Raamattupiiriä missä seksuaalivähemmistöt voisivat olla mukana ja rakentua sanan kautta niin kuin jokainen kuulija. Jos Jumala katsoo minut arvolliseksi luomaan tällaisen piirin missä ei tuomita mutta rakennutaan sanassa, niin hyvä, tässä olen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti