2.Moos.24

Luvussa 24 Herra teki liiton Israelin kanssa. Mooses ilmoitti kansalle Herralta saadut Sanat ja säädökset. Kansa vastasi: ”Kaiken, mitä Herra on puhunut, me teemme.” (jae 3). ”Kaikkea, mitä Herra on puhunut, me noudatamme ja tottelemme.” (jae 7). ”Niin Mooses otti veren ja vihmoi sitä kansan päälle ja sanoi: ’Katso, tämä on sen liiton veri, jonka Herra on tehnyt teidän kanssanne näiden sanojen perusteella.’” (jae 8). Tehtyä liittoa yleisesti kutsutaan lakiliitoksi.

Luvusta 24 ilmenee, että Herran läheisyyteen ei ollut asiaa muilla kuin Mooseksella. ”Mooses yksinään lähestyköön Herraa;” (jae 2) ”Ja Herra sanoi Moosekselle: ”Nouse minun tyköni vuorelle...” (jae 12).


Jeesukseen uskovalla on se ihana etuoikeus, että hänellä voi olla yhteys Jumalaan. Siihen ei tarvita pappia tai ketään toista ihmistä. Jeesuksen kertakaikkinen uhrikuolema Golgatan ristillä teki tämän mahdolliseksi. Jos et tunne vielä Jeesusta ja haluat, että sinulla on yhteys Jumalaan, voit rukoilla Häntä esimerkiksi seuraavan musiikkivideon aikana.


Linkki: musiikkikappale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti