3.Moos.27

Israelilaiset ovat Jumalan omaa kansaa. Jumala on pyhittänyt heidät itselleen. ”Sillä jokainen esikoinen israelilaisten keskuudessa, niin ihmisten kuin karjankin, on minun omani; sinä päivänä, jona minä surmasin kaikki Egyptin maan esikoiset, minä pyhitin heidät itselleni.” (4.Moos.8:17, 3.Moos.27:26, ks. myös 2.Moos.12:12-13, 13:12). 


Maailma on Israelia vastaan. Maailma on Jumalan omaa kansaa vastaan. Maailma on kristittyjä vastaan. Maailma on myös itse Jumalaa vastaan. Mistä se johtuu? Se johtuu tämän maailman ruhtinaan, valhettelijan isän, itse saatanan, vihasta Jumalaa ja Jumalan Poikaa Jeesusta Kristusta kohtaan ja saatanan viekkaudesta vedättää tämän maailman ihmisiä. ”niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.” (2.Kor.4:4). 


Nyt on oikea aika ottaa Raamattu käteen ja lukea tätä maailmaa ympärillämme kuin avointa kirjaa. Kaikki menee kirjoitusten mukaan. Jumalattomuus lisääntyy mutta pieni joukko jää. 


Haluatko olla voittajan puolella? Huuda Herran Jeesuksen Kristuksen puoleen. Hän kuulee sinua, nostaa sinut loasta kirkkauteen, pimeydestä ihmeelliseen valkeuteen, pyhien pelastettujen joukkoon.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti