2.Sam.28

Vanha testamentti ja Uusi testamentti kertovat selvästi, että velhot, taikuus ja noituus ovat pahasta. Raamattu on tässä varsin selkeä. Kun kuningas Saul meni kysymään neuvoa luvussa 28 vainajahenkien manaajalta, teki hän vastoin Jumalan tahtoa.

"Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä kulkemaan tulen läpi, tahi joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja-tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen." (5.Moos.18:10-11, ks. myös Ilm.21:8; Gal.5:19-21; Ap.t.19:18-19).

Kun Raamatusta katsoo mikä on Jumalan tahto ja kun sitä vertaa tähän maailmaamme missä elämme, niin huomaa, että yhä enenevässä määrin maailmassa tehdään sitä mikä on Jumalan tahdon vastaista. Jumalan tahdon vastaisuudesta on tullut enenevässä määrin hyväksyttävää. Muutoksen saa aikaan saatana, joka verhoaa agendansa taitavasti. Esimerkiksi velhoudesta, taikuudesta ja noituudesta on koulussa tullut hauskoja juttuja, monialaisen oppimisen välineitä, roolien kautta oppimista ja draamaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti