1.Kun.10

Salomo oli hyvin rikas. "Ja kaikki kuningas Salomon juoma-astiat olivat kultaa, ja kaikki Libanoninmetsä-talon astiat olivat puhdasta kultaa. Hopeata ei siellä ollut, eikä sitä Salomon päivinä pidetty minkään arvoisena." (1.Kun.10:21). En ihmettele, että Salomo seuraavassa luvussa romahti vieraisiin jumaliin.

Näin ohjelman missä täysin vieraille ihmisille tarjottiin rahaa seksuaalisesta kanssakäymisestä. Yllätyin kuinka monet suostuivat heti kun rahapinoa kasvatettiin tarpeeksi. En kuitenkaan usko, että kaikki ovat ostettavissa.

"Uskon kautta kieltäytyi Mooses suureksi tultuaan kantamasta faraon tyttären pojan nimeä. Hän otti mieluummin kärsiäkseen vaivaa yhdessä Jumalan kansan kanssa kuin saadakseen synnistä lyhytaikaista nautintoa, katsoen "Kristuksen pilkan" suuremmaksi rikkaudeksi kuin Egyptin aarteet; sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti." (Hebr.11:24-26)

Kun tulin uskoon, lopetin lottoamisen, koska olin saanut suurimman mahdollisen aarteen mitä voi olla: Jeesuksen Kristuksen asumaan sydämeeni. Sitä aarretta ei kukaan eikä mikään voi riistää pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti