Haluatko elää levollista elämää Kristuksessa?

 Tässä on muutama vinkki levollisen elämän elämiseen

1. Kaikki on Jumalan kontrollissa. Käyntisi yöllä vessassa, huolesi bensan riittävyydestä lakon aikana, maailman sotarintamien tilanteet, hiustesi lukumäärä, kaikki. Aivan kaikki on Jumalan kontrollissa. Ei ole mitään mikä ei ole Jumalan kontrollin ulkopuolella. Jumala voi vaikuttaa kaikkeen. Jumala voi auttaa kun katoavat kaikki inhimilliset pelastusmahdollisuudet (ks. Apt.27:20, 22)

2. Jos emme tunne Jumalaa, kuinka voisimme luottaa Häneen? Voimme luottaa Häneen jonka tunnemme. Oppikaamme siis tuntemaan Jumalaa koko meidän elämämme ajan. (ks. Sananl,3:6).Olkoon Jeesus aina kasvojemme edessä! Tämä on hyvä muistaa mm silloin kun lähtee nettiin surffailemaan.

3. Anna Jumalan huolehtia sinusta. "Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään." (PS.23:2). Jumalan Sanan aikaan saama muutos elämässäni: "ei minulta mitään puutu" (Ps.23:1). Sinun ei tarvitse vetää perässäsi mitään syntitaakkaa, ei mitään rangaistuksen kuormaa, koska Jeesus on omassa ruumiissaan vienyt rikkomuksesi Golgatan ristin puuhun. Et voi itse sovittaa syntejäsi; se olisi omavanhurskautta. Päästä siis taakoistasi irti. Usko, että Jeesus on kuollut puolestasi ristillä ja sovittanut syntisi. Anna Herran huolehtia. Lepää sinä Hänessä. Saat olla se, joka ottaa vastaan Jumalan siunauksia.

Siunaan sinua Herran siunauksella:

Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua. Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan. Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti