yhteiskristillinen Ollikkala-ilta

Yhteiskristillinen Ollikkala-ilta täyttää vuonna 2024 kymmenen vuotta. Konsepti on se, että juontaja antaa eri seurakunnista tuleville ihmisille 10 minuutin puheosuuksia. Tarkoitus on, että aiheet ovat sellaisia, mitkä sopivat yhteiskristillisiin tilaisuuksiin. Yleensä tilanne on se, että aika meinaa loppua kesken. Eli puhuosuuksia on ollut riittävästi. Ihan vieraille puheosuuksia ei kuitenkaan heti anneta vaan henkilö tulisi olla "hyväksi todettu'". Ilta päättyy iltapalaan.

Kymmenen vuoden kokemuksella voin sanoa, että on tiettyjä aihealueita jotka eivät sovi kovin hyvin tällaiseen tilaisuuteen missä ihmisiä kokoontuu eri seurakunnista. Melko huonoja aihevalintoja ovat kaste, kielillä puhuminen ja profetointi. Todella hyviä osuuksia ovat sellaiset, jotka keskittyvät Jeesuksen ristintyöhön eli sellaisiin asioihin joista kaikki ovat koko lailla yhtä mieltä. Kun siis keskiössä on Jeesus, on kaikki hyvin. Kun sitten Jeesuksesta siirrytään sivuun, ollaan vaaravyöhykkeellä.

Tilaisuudessa pöydällä on julkaisuja eri seurakunnista. Tarkoitus on, että todistamme sitä, että olemme yhtä Kristus-ruumista uskossa Jeesukseen, vaikka olisimmekin eri seurakunnista. Uskossa Jeesukseen tulemme olemaan samassa Taivaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti