Jumalan tahdosta

"Sentähden emme mekään, siitä päivästä alkaen, jona sen kuulimme, ole lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä, vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, ja hänen kirkkautensa väkevyyden mukaan kaikella voimalla vahvistettuina olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä, ilolla kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan." (Kol.1:9-13).

"että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä". Ah, tätä tietysti tahdomme. Jos haluamme palvella Jumalaa meidän tulee tuntea Jumalaa, tietää mitä Hän tahtoo. Kun sitten vaellamme Jumalan tahdon mukaan, Hän tuottaa meissä hedelmää. Tämä on aika yksinkertainen Raamatullinen periaate.

"ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle" (Ef.5:10), "Älkää sentähden olko mielettömät, vaan ymmärtäkää, mikä Herran tahto on." (Ef.5:17)

Nyt sitten voimme kysyä itseltämme miten me voisimme oppia tuntemaan enemmän Jumalan tahtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti