Iankaikkisuus ja veri

"Mutta rauhan Jumala, joka on kuolleista nostanut hänet, joka iankaikkisen liiton veren kautta on se suuri lammasten paimen, meidän Herramme Jeesuksen, hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen." (Hebr.13:20-21)

Tässä puhutaan iankaikkisesta liitosta ja verestä. Jeesuksesta sanotaan, että Hän "meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen." (Hebr.9:12). Tarvittiin Jeesuksen veri, "Sillä mahdotonta on, että härkäin ja kauristen veri voi ottaa pois syntejä." (Hebr.10:4). Edelleen sanotaan: "olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan." (Hebr.10:10b). 

Jos Jumala on antanut sinulle Sanansa kautta pelastusvarmuuden uskon kautta Jeesukseen, nämä Raamatun jakeet entisestään antavat sinulle lohtua, iloa ja varmaa toivoa tulevasta autuudesta Taivaassa. Ihminen uudestisyntyy vain yhden kerran. Koska emme ole Jeesuksia, lankeamme syntiin jotenkin sadan prosentin varmuudella. Lankeaminen ei voi poistaa uudestisyntymäämme mikä on peruuttamaton tapahtuma. Tässä elämässämme Jumalan lapsena voimme vapaasti valita hyvän tai huonon tien. Huono tie on Jumalan tahdon vastainen tie, joka on kärsimyksen tie vailla siunauksia. Hyvä tie on Jumalan tahdon mukainen tie Jumalan antamin siunauksin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti