1.Moos.23

Saara, Aabrahamin vaimo, kuoli 127 vuoden iässä (jae 1). Hänen miehensä Abraham kuoli vasta 175 vuoden iässä (1.Moos.25:7). Kun elettyä elämää katsoo taaksepäin, tuntuu, että elämä on mennyt nopeasti. Askel lyhenee, vauhti hidastuu...

Kaikki me kuolemme. Mutta mitä tapahtuu kun me kuolemme? Aika monet uskovat, että kaikki loppuu siihen. Jotkut uskovat, että elämän kiertokulku jatkuu tai että synnymme uudesti tähän maailmaan vaikkapa oravaksi. Jotkut ovat vakuuttuneita, että sisimpämme menee johonkin, vaikka ruumiimme hajoaa. Voisiko olla niin, että kuolemassa ei tapahdu niin kuin itse toivomme ja ajattelemme vaan siinä toteutuu se mitä Raamatussa, Jumalan Sanassa, sanotaan?


Raamatussa puhutaan iankaikkisesta elämästä, taivaasta ja helvetistä. Taivaassa on hyvä olla ja helvetissä on sietämätöntä olla. Kuolemansa jälkeen Ihminen Raamatun mukaan pääsee joko Taivaaseen tai joutuu helvettiin. 


Paavali kirjoittaa: ”-haluaisimme mieluummin muuttaa pois ruumiista ja päästä kotiin Herran tykö.” (2.Kor.5:8). Minä pidän ajatuksesta, että olemme matkalla kotiin. Koti on taivaassa, jossa Jeesus on rakentamassa omilleen asuinsijaa (ks. Joh.14:2-3). Raamattu antaa ymmärtää, että taivaan kotiin pääsee uskomalla Jeesukseen. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti