3.Moos.6

 ”Ja tulta pidettäköön sitten vireillä alttarilla älköönkä se koskaan sammuko; ja pappi sytyttäköön alttarilla halot joka aamu ja asettakoon sen päälle polttouhrin ja polttakoon sen päällä yhteysuhrin rasvat. Tuli palakoon aina alttarilla älköönkä koskaan sammuko.” (jakeet 12-13). 

Pappien homma oli pitää tuli ilmestysmajan esipihalla olevalla uhrialttarilla. Se ei saanut sammua.


Kuinka sinä hoidat Pyhän Hengen tulta, ettei se pääse sammumaan (1.Tess.5:19)? Ajattelen, että niin kauan kuin Jumala pitää yllä innon Raamatun tutkimiseen, seurakuntakokouksiin, Sanan jakamiseen ja rukouselämään, on Jumalan alkujaan sytyttämä tuli voimissaan. Mutta valitettavasti voimme omilla valinnoillamme myös ikään kuin poistaa Jumalallisia halkoja tulesta. Mitä etäämmälle Jumalasta ajaudumme, sitä onnettomammaksi käy Elämän liekkimme. Maailma, oma liha ja perkele tarjoavat tulta, jossa on tulijärven löyhkä. Ei! sitä tulta en halua! Haluan roihuta Pyhän Hengen tulta. Haluan olla lähellä Herraa kaikki elämäni päivät.


”Autuas se, jonka sinä valitset ja otat tykösi, esikartanoissasi asumaan! Salli meidän tulla ravituiksi sinun huoneesi hyvyydellä, sinun temppelisi pyhyydellä.” (Ps.65:5).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti